Online dashboarding om uw resultaten inzichtelijk en visueel weer te geven.

#

Bent u op zoek naar een volledig online dashboard om data inzichtelijk en presenteerbaar weer te geven voor uw organisatie? Bij Cypher Share ontwikkelen wij dashboards met een strak design, volledig online geïntegreerd in uw website of als standalone webapplicatie.

  • Volledig online dashboard voor extern of intern gebruik.
  • Visualiseer uw resultaten in één duidelijk overzicht.
  • Dashboard op maat, aangepast aan uw wensen en eisen.
  • Volledige integratie met uw website.
  • Geïntegreerd gebruikersmanagement en beveiliging.

Met behulp van responsieve en interactieve grafieken, tabellen, menu's, knoppen en andere visualisaties toegespits op uw wensen en eisen, bouwen we een op maat gemaakte oplossing. Op basis van een analyse van uw core business, processen en interacties, identificeren en combineren we de juiste componenten die bijdragen aan overzichtelijk dashboard en garanderen wij een professionele aanpak die voor u het juiste resultaat levert.

#

Ruime keuze uit meerdere designs

Bij Cypher Share bieden wij ruime keuze uit verschillende zakelijke en creatieve designs voor een dashboard. Deze designs dienen als frame waar vanuit wij het uiteindelijke dashboard voor uw organisatie ontwikkelen. Elk design kan vervolgens volledig gecustomized worden op uw wensen en eisen. Zo zijn wij in staat alle elementen in het dashboard zoals grafieken, tabellen en andere informatieweergaves volledig aan te passen om zo aan al uw datavisualisatie benodigheden te voldoen. Hiernaast passen wij kleurenpalleten, plaatjes, font's en logo's aan op smaak om uw huisstijl of andere eisen te integreren in het dashboard design.

De prijzen voor het bouwen van een dashboard zijn sterk afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het dashboard, de soorten en hoeveelheid widgets, datakoppelingen en vele andere variabelen.

Heeft u vragen of wilt u een dashboard laten ontwikkelen? Neem dan gerust contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden.

Interesse? Neem contact met ons op!

         Whatsapp Ons